375979CB-DE4C-407E-A98B-E471CB5F92C8%202

ELITE - BARBERS' ACADEMY

Într-o lume în continuă schimbare, frizeria rămâne una dintre cele mai sigure meserii. O dată deprinsă și învățată îți va asigura siguranța zilei de mâine fiind o sursă de venit foarte bună, plus multe alte beneficii cum ar fi libertate, socializare, creativitate, faimă.

Conceptul academiei Elite are la baza înțelegerea principiilor simple care stau la baza tunsorilor comerciale și creative. Modulele prezente în programa noastră sunt create să ofere înțelegerea necesară pentru o evoluție foarte rapidă și câstigarea încrederii în sine prin controlul absolut în execuție. 

Complexitatea profesionistului este, din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru în zilele noastre, de aceea am creat unul dintre cele mai complexe sisteme educaționale existente pe piața barberingului românesc. În funcție de nivelul de pregătire al cursantului, oferim o serie diversificată de seminarii și workshop-uri. De la tunsoarea tehnică în partea de top și clipper work până la psihologie, Hair Desing și marketing.  

De asemenea susținem și cursul de începători în pentru cei ce doresc să înceapă această meserie.