top of page
Politică de confidențialitate

 

Siguranța datelor personale sunt foarte importante pentru noi. De aceea datele nu vor fi transmise unei terțe părți fără acordul dumneavoastră.

 

Datele vor fi colectate prin accesarea de către dumneavoastră a site-ului elitegrooming.ro, dar şi prin intermediul completării formularului de creare a unui cont şi plasarea unei comenzi. Vânzătorul va colecta următoarele date: numele complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon la care vă putem contacta, adresa de e-mail, istoricul produselor căutate şi comandate. De asemenea, vânzătorul poate stoca următoarele detalii privind vizitarea site-ului: date de trafic sau alte date de comunicaţii.

 

Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe elitegrooming.ro, vă daţi consimţământul în mod expres ca datele dumneavoastră să între în baza de date a firmei şi să fie prelucrate sau folosite pe viitor numai în scopurile declarate mai jos.

 

Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de către personalul autorizat al societătii IRON MIND SRL. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea doar propriile date personale pe care le-a introdus. Datele pe care ni le furnizaţi vor rămâne confidenţiale, nu vor fi afişate public şi nu vor fi dezvăluite altor utilizatori.

 

Aveţi posibilitatea de a modifică informaţiile cu caracter personal furnizate, prin logarea în contul creat pe site şi accesarea secţiunii “Contul Meu”. Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt eronate sau nu mai sunt valabile, va rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, prin e-mail sau telefonic.

 

Scopurile colectării datelor dumneavoastră de către elitegrooming.ro, fără alte obligaţii, sunt următoarele:

 

- procesarea comenzilor pe care le realizaţi, confirmarea acestora, informarea privind evoluţia şi livrarea.

 

- comunicarea unor oferte, promoţii sau mesaje de marketing privind activitatea site-ului.

 

- participarea la eventualele concursuri organizate de echipa Elite Men’s Class Grooming.

 

- comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispoziţie de echipa Elite Men’s Class Grooming.

 

- completarea chestionarelor, sondajelor sau înscrierea la newsletters puse la dispoziţie de echipa Elite Men’s Class Grooming.

 

- statistici necesare pentru îmbunătăţirea calităţii şi conţinutului site-ului şi a serviciilor puse la dispoziţie.

 

- personalizarea şi îmbunătăţirea experienţei pe site.

 

Comunicarea prin e-mail

E-mail-urile vor fi folosite pentru a comunica statusul comenzilor (confirmarea şi evoluţia acestora, timpul de livrare).

 

Prin introducerea e-mail-ului în câmpul “Abonează-te la newsletterul nostru” prezent în zona inferioară a site-ului, vă daţi acordul să primiţi newsletters pe e-mail care vor conţine oferte, promoţii sau mesaje de marketing privind activitatea noastra.

 

E-mail-urile primite ca urmare a consimțământului dumneavoastră vor conţine şi un link prin care vă veţi putea dezabona în orice moment de la acest serviciu.

 

Elitegrooming.ro nu promovează spamul şi nu va furniza unor terţi adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat pe site.

 

Date colectate automat

Vânzătorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada existenţei contului pe site. În urma ştergerii contului dumneavoastră, aceste date vor fi anonimizate automat şi folosite doar în scopul unor statistici interne.

 

Aceste informaţii nu vor fi folosite pentru a identifica utilizatorii, cu excepţia cazurilor în care avem o obligaţie legală.

 

Conform Legii nr. 677/2001 – capitolul V, beneficiaţi de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastră, că datele personale să facă obiectul unei prelucrări şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie să înaintaţi o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, la sediul nostru, sau să ne contactaţi prin e-mail la adresa office@elitegrooming.ro cu condiţia să ne scrieţi de pe adresa de e-mail folosită la crearea contului.

 

Angajamentul nostru faţă de siguranţa şi protecţia datelor cu caracter personal

Site-ul foloseşte măsuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în baza de date a echipa Elite Men’s Class Grooming.

 

Este important ca utilizatorul să ia toate măsurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului său personal.

 

Dacă luăm la cunoştinţă orice abuz legat de datele furnizate de către dumneavoastră, este posibil să încercăm să va informăm, pentru a putea lua măsurile potrivite de siguranţă. De asemenea, în cazul unui abuz asupra sistemului de siguranţă, vom pune un avertisment pe site.

bottom of page