top of page

Tunsoarea potrivită pentru mine

Vrei să te tunzi?

Cauți o frizerie bună în Oradea?

Însă înainte să îți faci o programare la tuns, te-ai gândit ce freză dorești să îți faci?


Frizerii sunt desigur profesioniștii care trebuie să te ghideze în a-ți alege freza perfectă, dar există șansa să ieși de la frizerie puțin dezamăgit și să crezi că este din cauza frizerului.

Adevărul în schimb este altul. Tendințele în materie de tunsori se schimbă tot timpul, dar majoritatea stilurilor se potrivesc doar unor anumitor tipuri de păr și forme faciale, așa că este extrem de important să iei în considerare acest lucru atunci când îți alegi un look care ți-a făcut cu ochiul pe Instagram, Facebook sau Pinterest. Așa că înainte să îi spui frizerului cum dorești să te facă, trebuie să înveți cum să te folosești de trăsăturile tale, ele fiind atuurile tale și nicidecum defecte.


O tunsoare este personală și trebuie creată pentru a se potrivi cu forma feței, tipul tău de păr, precum și cu imaginea și personalitatea ta.

Ți s-a întâmplat să ai dificultăți în a-ți aranja părul acasă? Ai dat vina pe produsele de styling, crezând că ele defapt nu își fac treaba? Nu este nimic mai rău decât să alegi o tunsoare și să realizezi că nu se potrivește formei feței tale sau îți face imposibilă stilizarea părului acasă, din cauza faptului că firul de păr nu este compatibil cu freza pe care încerci să o creezi.


De exemplu, fețele ovale au nevoie de o tunsoare care să reducă vizual lungimea feței. Un Pompadour pe o față ovală, poate crea autostrada pe care nu o are România :) precum un Slick Back la o față pătrată te poate face mai gras decât Oana Roman.


Înainte de a începe o căutare nesfârșită de inspirației pe internet, vrem să te ajutăm să descoperi tunsoarea care într-adevăr ți se potrivește ție.

Hai să reducem șansele unei potențiale dezamăgiri la tuns printr-un test simplu de maxim 20 secunde.


Răspunde aici celor 3 întrebări și fugi la frizer cu rezultatul obținut.




58 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page